STYLEPIT x Favourites

Focused on you∙It’s obvious

DSC_7527 DSC_7531 DSC_7537 DSC_7538
CLICK TO SHOP
crystal-rose-hvid-kjolezoe-zebra-sandals
Godmorgen piger! Var til den fedeste koncert med Topgunn igår med søde Ditte, og tog et flashback til vores yngre dage og købte et turpas, så vi kunne prøve det hele – hihi, det var SÅ hyggeligt! Havde helt glemt hvor sjove nogle af forlystelserne var, ligesom vi begge endte i himmelskibet og havde fortrudt det en smule ;-)

Om ikke andet havde vi en skøn aften og nu ville jeg egentlig vise jer min fine sommerkjole fra AmericanDreams. Jeg rejser snart til LA og havde faktisk manglet en let sommerkjole, der er let at tage over sig, kan bruges til strandturen og samtidig har lidt mere længde end mine andre kjoler – hvilket jeg faktisk meget godt kan lide ved denne. Off-shoulders er ligeledes fantastiske her til sommer, så man ikke for mærkelige tanlines og streger på hele kroppen, og så er det bare endnu finere med et par solbrune skuldre. Og hov, fik jeg nævnt kjolen lige nu er sat ned til 199 kr.? Go get it!

Mine sandaler er fra Amust og kan også fås hos American Dreams, der er plateau i og det komplimenterer virlelig selve skoens look og mine ben ;-) De er meget behagelige at have på og giver lige et par ekstra centimeter og et mere classy-look. Hvad synes I om sættet? Vi skrives ved senere – kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

STYLEPIT x Favourites