THAT'S JUST SO TYPICALLY ME

FLOWERS ALL OVER

picmonkey-collage2-kopi
Flower shirt HERE 


Hej piger! Jeg håber I nyder solskinnet lige så meget som jeg, ih hvor må det forår gerne komme hurtigt!!! Det er dog vildt, hvor meget de ekstra timer sollys vi har dagligt, giver mig langt mere energi og overskud, den sol gør altså underværker! Jeg skal idag have pakket flere af mine ting ned, måske forbi min søster senere og ellers have planlagt nogle blogindlæg til weekenden, hvor der skal ske spændende ting ;-) hihi, I skal nok få meget mere at vide. Nu synes jeg dog, at vejret var lige til en fin forårsbluse som denne, der er fra Sofie Schnoor, som jeg selv er så vild med!! Er den ikke yndig? Nyd dagen ladies, vi skrives ved senere.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THAT'S JUST SO TYPICALLY ME