BOHEME-WANTIES W/ 20% OFF

FLOWERBOMB AND LACES

1-46
Hej piger! Jeg har idag været et spændende sted, som jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer mere om, men indtil nu må jeg altså holde det en lille smule hemmeligt endnu ;-) Hihi, I gætter det aldrig! Jeg har ellers idag været ude og spise sushi med søde Maria og skal nu bare have læst lidt op til eksamenen, svaret på mails og opdatere bloggen en smule. Vejret idag er perfekt til at blive indedøre og det passer mig helt perfekt, da jeg havde tænkt virkelig at få kommet igang med den eksamenslæsning, så jeg ikke ender med at blive tidspresset.

Jeg har her et billede Anders og jeg tog forleden, ved de smukkeste lilla buske i Hellerup, som bare stod så flot og blomstrede! Jeg har min nye blondetop fra Vero Moda på til og et par shorts fra H&M. Et rigtig sommerlook synes jeg, dog kan jeg desværre ikke finde sættet online, men er sikker på det stadig er til at finde i butikkerne <3 Følg med på bloggen senere, jeg skal nok holde jer updated! Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BOHEME-WANTIES W/ 20% OFF