Cold Shoulder

FLORAL WITH FLARES

picmonkey-collage
Missguided dress HERE


Hej piger! Christoffer og jeg har lige spist en lækker aftensmad, som jeg i dag har stået for. Måske I har set retten på snappen? (@caromarburger) Jeg havde længe gerne ville lave en vegansk lasagne, så idag blev dagen. Jeg havde fundet en opskrift, som bare så helt vildt lækker ud! Jeg tænker I får opskriften senere på ugen <3

Som lovet, har I her lidt billeder af denne fine kjole, som jeg viste jer lidt billeder af forleden. Den er bare SÅ fin og jeg har været helt vildt glad for den. Jeg synes den er så let, fin og sommerlig. Mønsteret er herudover bare lige mig! I kan finde den online her hos Missguided. Rigtig god aften, vi skrives ved snart <3

3 kommentarer

 • HS

  Hvordan er kjolen i størrelsen og er der stræk nok i livet til at man kan have den på hvis man er gravid? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej HS <3 Den er normal i størrelsen, men synes den ved ærmerne er lidt lille. Så tag et nr større evt :) Og tror godt du som gravid, kan bruge den, dog er den meget nedringet, så jeg har brugt en sikkerhedsnål ved brystet <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

   Tusind tak for svar og smart med sikkerhedsnål! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cold Shoulder