I JUST ORDERED

FLORAL SUMMER

picmonkey-image dsc_3313
Lustre drops HERE / Lipgloss HERE


Jeg må altså lige vise jer, mit nyeste beautykøb fra M.A.C. Jeg har længe manglet en lipgloss, som jeg iøvrigt er dybt afhængig af, hvis I ikke i forvejen skulle vide det ;-) Jeg bruger meget læbepomade og lipgloss, det er en vane, men jeg synes bare også at velplejet og smukke læber, ser så fint, feminint og velplejet ud. Jeg er selv til lyse nuancer, når det kommer til mine læber. Jeg er dybt misundelig på de piger og kvinder, der kan bærer farver – særligt rød og koral, ville jeg ØNSKE jeg kunne bære, men har måtte erkende, det bare ikke klæder mig.

M.A.C har haft en limited edition lipgloss, med blomster på, som jeg bestilte online tidligere på ugen og modtog igår. Den er virkelig min nye yndlings og jeg overvejer at klikke et lille lager hjem af dem, da jeg hader at finde en yndlings ting, som man ikke kan få fat i igen. Udover lipglossen, faldt jeg over de såkaldte, Lustre Drops, der er et vandbaseret produkt, som giver huden en sommerglød, let dækning og en flot ensarthed og strålende look.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED