IN THEM BOXES

FLORAL NEW YEAR

picmonkey-collage3 picmonkey-collage4 picmonkey-collage2 picmonkey-collage img_0408
God aften piger. Så er nytåret lige om hjørnet og tiden flyver bare afsted, jeg bliver ofte til sentimental nr nytåret nærmer sig, selvom det jo bare er en dag – så er der altså et eller andet med den, som gør at de fleste af os, revurderer året, sætter mål for det nye og gør op med gode og dårlige vaner, samt får mulighed for en ny begyndelse. Udover det, sætter det året i perspektiv og tanken om, at året pludseligt er omme og et nyt begynder, gør at man kan føle tiden flyver afsted.

Når jeg tænker tilbage på dette år, har det været meget anderledes og har virkelig budt på mange fantastiske oplevelser, lærerige perioder og selvfølgelig op- og nedture. Men det tænker jeg, at jeg vil skrive meget mere om i et indlæg, som bliver udgivet imorgen. Måske jeg også skulle dele nogle af mine nytårsfortsæt? Lad mig høre hvad I synes kunne være spændende <3

Lige for nu, tænkte jeg, at I skulle se nogle festlige billeder, fra forleden, hvor jeg iførte mig den fineste blomstrede kjole – der faktisk er en prøve på en NINÈ Copenhagen kjole, der kommer til foråret – dog i et andet print. Men er pasformen ikke bare fin? Hertil havde jeg nude stilletter på fra NELLY.

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IN THEM BOXES