sundayish

MONDAY

img_2418
Dress from ASOS HERE / similar HERE
__________________________________
God aften piger <3 Jeg har idag brugt dagen på at være forbi nogle pr-bureauet, svaret en masse mails og spist en frokost med min søster. Jeg tænkte, at I idag skulle have et anderledes indlæg på bloggen. Jeg bliver ofte stillet en masse spørgsmål af Jer og tænkte derfor, at et lille interview som dette, ville være meget sjovt at læse. Jeg stiller nærmest altid op til interviews, i hvertfald dem jeg får tilsendt via mail, som elever og studerende skal bruge til et tema eller projekt på Deres studie. Jeg er altid villig til at hjælpe og synes det er spændende at høre om projektet, samt at kunne bidrage til det. Dette interview, er udarbejdet af Ada, Rigmor og Sofie, der skal bruge det til et projekt om livstil. <3

1. Hvad går din dag med?
Min dag går oftest med møder hos pr-bureauer og virksomheder, events og så bruger jeg også en del tid på at tage billeder med min fotograf. Jeg synes det er super spændende, at kunne lave en masse forskellige hver dag, samt at den ene dag, ikke er ens med den næste. Dét at jeg møder en masse nye mennesker og aldrig keder mig, har jeg fundet ud af, er noget der driver mig videre og som giver mig motivation og inspiration. 

2. Går du op i dit hjems indretning?
Ja, jeg går meget op i mit hjems indretning, da man bruger meget tid i sit hjem. Jeg synes, herudover det er inspirerende og sjovt at indrette og elsker at købe nyt interiør, møbler og planter til mit hjem. Jeg har også altid et nyt projekt i mit hjem, da der altid er plads til forbedringer, ændringer og et friskt pust. 

3. Går du op i hvad du spiser, eller er du lidt ligeglad med hvad du spiser bare det smager godt?

Jeg går meget op i, hvad jeg spiser, for at holde min krop sund og slank. Jeg synes dog det handler om balance, da jeg selvfølgelig også nyder en pizza eller kanelsnegl i ny og næ. Jeg har det dog oftest, bedre indeni, når jeg nærer min krop med sund mad og samtidig kan se OG mærke, at den har det godt. Dette tror jeg også er en meget individuel ting, der varierer, alt afhængig af hvem man er. 

4. Hvordan ser dit liv ud om 5 år?
Hmm, det altid lidt svært at forestille sig, hihi. Særligt på 5 år, da det alligevel er en del år, særligt det sted i livet jeg er lige nu. Jeg vil dog skyde på, at jeg om 5 år har købt eller om ikke andet, bor i en lejlighed med Christoffer, er færdiguddannet og selvfølgelig stadig bruger en masse tid på min blog. Jeg er selv meget spændt på de næste 5 år, da det jo nærmest er en ny epoke i mit liv, der er begyndt. Jeg fylder 20 år imorgen og føler mig pludselig ret voksen? I hvertfald ifølge min alder, selvom jeg indeni, tit ser mig selv som en 17-årige – kender I den følelse, at man lige skal vænne sig til sin ‘nye’ alder?

5. Rejsemål?  Og hvorfor?
I dette år, vil jeg rigtig gerne til Paris, Syd Frankring og Los Angeles, om jeg når alle destinationer i år, er jeg ikke sikker på, men håber på to af dem. Paris er bare en smuk by, særligt her ved foråret, hvor alle blomsterne springer ud. Sydfrankrig, har jeg kun oplevet som barn, så der vil jeg rigtig gerne til igen, særligt fordi der ser så smukt ud og maden skulle være fantastisk! Herudover har L.A bare vundet mit hjerte og jeg håber min Christoffer og jeg, kan komme dertil, denne sommer. 

6. Hvor var din yndligsrejse henne, og hvorfor?
Min yndlingsrejse har nok været med min familie, enten da vi var på Bali eller i Dubai – måske endda vores første tur til Dubai, som bare var noget helt særligt. Når jeg tænker tilbage på den ferie, var der bare en særlig stemning og jeg husker mange fantastiske minder netop derfra, som gør den ferie ekstra særlig.

7. Hvad er din livret?
Åh det er også svært, særligt da jeg er en kæmpe mad-elsker. Jeg elsker dog sushi og fisk generelt, men synes også min mors gryderettet smager fantastisk, så det meget afhængigt af den pågældende dag vil jeg sige. Jeg er i hvertfald langt fra kræsen og kan lide nærmest al mad. 

8. Hvilken farve, er din yndling farve, og indgår den meget i dit tøj eller din indretning?
Min yndlingsfarve, synes jeg også har varieret med tiden. Men overordnet set, er jeg meget til de jordnære farver – både i tøj og boligindretning. Lige fortiden, synes jeg at grå og grøn er de lækreste farver – men det afhænger selvfølgelig meget om hvad der er tale om. 

9. Hvad kan du godt lide at lave i din fritid?
Jeg elsker at bruge tid med mine veninder på caféer, hvor vi kan snakke længe over en kaffe. Herudover nyder jeg mine søndage i selskab med min familie og så er hver aften med min kæreste også altid rigtig hyggelige – det er der jeg slapper af og finder energi.

10. Hvad gjorde at du blev blogger? Skete det bare ligepludselig en dag eller overvejede du i lang tid hvordan det hele skulle være?
Det skete faktisk en sommer, hvor jeg gik og kedede mig meget – det var sommerferie og jeg skulle vidst starte i 8. klasse, efter sommeren. Jeg havde længe fortalt mine forældre, om den svenske blogger, Kenza og var meget fascineret af hende og hele hendes ‘blogunivers’ – derfor forslog min mor, at jeg selv startede en blog op og ja, så blev jeg bare grebet og det hele tog fart. 

7 kommentarer

 • Signe

  Hej Caroline
  Jeg ville rigtig gerne vide hvor du har købt dine solbriller henne på billedet, da jeg har ledt efter sådan en model længe ? ☺.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Signe:)

   De er fra Celine, elsker også denne model!

   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Hej Signe, jeg har også længe ledt efter lignende solbriller. De får et par der ligner på en prik i gina tricot her til foråret (hvis du leder efter en budgetvenlig version) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hej Ida. Mange tak for tippet, det vil jeg se nærmer på ☺👏🏼.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Tusind tak for svaret 😊. .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Tusind tak for at du ville svare på vores spørgsmål! Ha en dejlig dag<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

sundayish