THEM HEELS

FLORAL AND GOLDEN

p1230772 p1230753 p1230737 p1230735 p1230734
Earrings from Butik Bettina Beltner HERE / Flower off-shoulder from Sparkz HERE 


Hej piger! Har sådan glædet mig til, at vise jer denne SÅ fine og måske også lidt sommerlige top, jeg modtog igår fra Sparkz. Jeg elsker at de fleste butikker, har fået fyldt godt op med nye styles, forårsvarer og en masse lækre nye prints og farver – det er altid så rart, efter en del måneder med tunge strikbluser og lidt mørkere farver generelt. Jeg faldt over denne, vildt fine, blomstret off-shoulder, som bare måtte blive min. Er den ikke bare flot? Jeg havde den på igår, dog med en strikbluse over og det så virkelig fint ud sammen, så selvom det er en sommer-item, kan den sagtnes styles med en strik eller blazer evt.

Udover toppen, er mine glitrende øreringe også nye, er de ikke bare smukke? Fik SÅ mange komplimenter på dem, da jeg bar dem i byen forleden og det kan jeg godt forstå, de er jo så fine. Jeg elsker det meget lette udtryk de har! De er fra Bettina Beltner, og kan både findes i butikken og online – fik jeg iøvrigt sagt, at de kun ligger til 399 kr? SÅ fin pris, for dem synes jeg – ih hvor er jeg vild med!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THEM HEELS