CHRISTMAS LOVE

FLARES AND POINTY HEELS

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage img_0140 img_0169 img_0214

Shirt w flares HERE / Ripped jeans HERE / Trench-coat HERE / Heels HERE 


Godaften piger! Så fik Anders og jeg igen skudt en masse fine outfitbilleder, af dagens outfit. Det var længe siden, at vi sidst havde taget billeder samme, tror kulden holder os begge meget indedøre, hihi ;-) Men synes nu I manglede det lidt her på bloggen. Jeg har idag været på kontoret hos Sofie Schnoor og arbejdet, samt sluttet af med en lækker julefrokost som afslutning på dette år. Det er så mærkeligt året allerede er omme og julen er lige på trapperne, jeg kan slet ikke forholde mig til det synes jeg – det er fløjet afsted. Men om ikke andet, er denne dag også gået super stærkt og jeg har stadig en masse jeg tænkte, jeg ville nå idag.

Jeg har idag min fine bluse på, med de lækreste ærmer, fra EtcEtc, som jeg har købt hos Sofie Schnoor på Gl. Kongevej – er den ikke fin? Jeg elsker de ærmer fortiden og så er printet også bare spot on. Hertil har jeg en fin trenchcoat fra Fashionline, støvler med hæl fra Sofie Schnoor også og jeans fra Vero Moda – hvad synes I? Og kan I forresten se, hvilken forskel der er sket på mit ydre? Hihi – vi skrives snart!

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHRISTMAS LOVE