2012 Nike Dunks - Great Variety To Choose From

FIRST VACAY DAY

picmonkey-collage2picmonkey-collage picmonkey-collage3 picmonkey-collage4
Hej piger. Så er vi kommet frem til hotellet på Tenerife, som er så skønt. Her er dejligt vejr, god mad og så er hotellet bare virkelig smukt. Det er lige hvad vi begge havde drømt om og trængte til. Idag har vi slappet af ved poolen, hygget i solen og sovet et par lure i løbet af dagen. Det er så dejligt at mærke den der ro og afslappende følelse i kroppen, som jeg virkelig har haft brug for. Den seneste tid, har på mange måder været travl og stresset, dog har det være en dejlig tid, hvor jeg har nået meget og arbejdet igennem – hvilket jeg jo også elsker. Det gør dog også bare, at jeg kan nyde vores ferie nu endnu mere og kan mærke hvordan jeg allerede på 1 dag, føler jeg lader op og bliver inspireret.

Jeg har samlet lidt billeder fra vores 2 sidste dage, og så opdaterer jeg selvfølgelig også min Instagram @carolinemarburger, nogle gange om dagen. Nu vil jeg smutte i seng, vi skrives ved imorgen <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2012 Nike Dunks - Great Variety To Choose From