CHRISTMAS FEELING

FIRST NINÈ EVENT

picmonkey-collage3 picmonkey-collage img_0073 img_0086 img_0095
Hej piger. Jeg tænkte at I altså lige skulle have et lille indblik i, hvordan NINÈ Copenhagens Black Friday så ud, hvor vi havde et lille pop-up-corner, i min yndlings skønhedssalon, The Beauty Lounge. Det var en så hyggelig aften og virkelig en oplevelse, at få vist tøjet frem. Det er altid noget andet, end at sidde online – så måske der skulle blive mere af det i fremtiden? Lad mig høre hvad I tænker <3

Udover det, skal I alle bare have den største tak, for at have taget så godt imod NINÈ. Det er virkelig en ubeskrivelig følelse, at have kreeret og skabt, én af mine største drømme og visioner, som altid har været drømmetænkning, men altså nu er en realitet. Den nye kollektion er lige på trapperne og jeg glæder mig SÅ meget, til at vise jer hvad der er blevet arbejdet på den seneste tid.

Lige nu, er jeg ved at få sat mit nye klædeskab op, sammen med min far – så jeg skal lige give en hånd med til det ;-) Måske der kommer lidt billeder fra min nye lejlighed, på bloggen senere – I må have en dejlig dag <3

billeder af Anders Aqqalu Andersen

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHRISTMAS FEELING