BEVERLY HILLS

Find me strolling in Beverly

P8060003 P8060075
PicMonkey Collage
PicMonkey Collage2
Morning ladies! Hermed gårdagens outfit, direkte fra Beverly Hills – som vi jo er så forelsket i! Jeg har mine nye denim-shorts fra ZARA på. De er SÅ fine og jeg har længe ledt efter de perfekte shorts, der har et slidt look og sidder godt. De kostede omkring 170-180 danske kroner, så det er heller ikke så galt. Min fine tee fandt jeg i H&M TREND til 199 kr ca. mener jeg, den er virkelig fin og et perfekt bacis-item at have – også er den dejlig blød, hvilket jo bare er et kæmpe plus ;-)

Sidst men ikke mindst til mit favourit-item, i dette outfit; nemlig blazeren. Den er ligeledes fra H&M og er jo SÅ fin, er helt vild med den og dens Isabel Marant look. Synes den er så flot og gennemført, samtidig med at den kan styles til kjoler, toppe, jeans and so on – virkelig et godt køb, mener prisen er mellem 2-300 kr. Tag jeg forresten ikke af mine sko, har jo som sagt ødelagt mine andre hernede og har ikke kunne finde et par sandaler jeg kunne lidt, som samtidig sidder godt – så ja, flip-flops længe leve.

Vil smutte i seng nu, I må have en dejlig dag! Kys

12 kommentarer

 • Cecilie

  Gud hvor er den blazer fed Man kan ikke få den herhjemme ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvornår kommer der et indlæg med svar fra din spørgerunde? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Wow hvor er den flot din blazer Caroline. Har du købt den i L.A ? For den er ikke til at finde på h&m’s hjemmeside :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er så fin! Har købt den i L.A. ja, men tror den kommer til Danmark på et senere tidspunkt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Den er så fin, den blazer/jakke! Så fin, at da jeg igår opdagede den i H&M, da jeg var i Århus, kom til at købe den med hjem (Kan fortælle at den koster 399,-) Plus jeg ‘desværre’ også fandt den lyse top, du også havde købt i H&M i LA, i min str. efter at have ledt alle butikkerne i Aalborg igennem, hvor den var udsolgt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Lisa, den er jo så fin! Øv den er ikke kommet her på Sjælland og jeg er så forelsket :'(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Hvis jeg ser den i Aalborg, kan jeg da godt købe en til dig og sende, så er der bare fragt på :-) Hvis ikke den dukker op på Sjælland :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Kan jeg få dit nummer eller din facebook, så kan jeg lige skrive til dig der ? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   61663413 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den er i butikkerne til 399 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BEVERLY HILLS