Bikerjacket with details

FIND ME ON THE BEACH, IN MY BIKNI

Skærmbillede 2016-04-29 kl. 10.55.23
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-04-29 kl. 11.28.35Skærmbillede 2016-04-29 kl. 11.29.14Skærmbillede 2016-04-29 kl. 11.29.49Skærmbillede 2016-04-29 kl. 11.30.37
Hej piger! Selvom vejret lige fortiden ikke rigtig emmer af sommeren, er den jo trods alt på vej og jeg går allerede og planlægger fine sommeroutfits og går også og grubler lidt med tanken om hvor turen denne sommer skal gå hen. Jeg elsker at kigge på bikinier og sommertøj, denne sæson er heller ikke undtagelse og jeg synes H&M endu engang har gjort det rigtig godt! Jeg plejer at købe så bikinier, at jeg ikke engang kan nå at have dem alle på, når jeg nu engang rejser sydpå, haha – mine forældre har altid grint sådan af mig, fordi jeg indimellem kan finde på at skifte bikini i løbet af dagen, bare for at nå at have dem alle på.

Jeg har fundet særligt to favoritter, som jeg er helt vild med! De er så fine synes jeg, og så giver ingen af dem, nogle grimme tanlines – den problematik, kender vi vidst alle til, ikke sandt? hihi! Nu vil jeg få skrevet videre på nogle afleveringer, vi skrives senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bikerjacket with details