ASOS WANTS ∙GLITTER

FIND ME IN THE PAVILION

lyngby-sø-10 lyngby-sø-12 lyngby-sø-14 lyngby-sø-20 lyngby-sø-28 lyngby-sø-36 lyngby-sø-37
Hej piger! Her er lidt flere billeder fra gårdagens shoot med dygtige Anders, det var en kold fornøjelse, men vinterjakken lunede en smule. Jeg elsker min nye skjorte, som I forresten kommer til at se meget mere til senere idag, hvis I holder øje med bloggen. I skal ligeledes være forberedt på et hav af gode tilbud på bloggen idag og imorgen, da BLACK FRIDAY imorgen, kommer til at få vildt for sig ;-) Åh hvor ville jeg ønske, jeg ikke allerede havde shoppet amok!

Senere idag skal jeg forbi de søde piger fra Impression PR, hvilket bliver så hyggeligt, jeg glæder mig til at se de skønne piger! Herefter har jeg nogle afleveringer og SRP-forberedelser jeg skal have på plads snart, åh hvor jeg glæder mig til SRP-skrivetiden hjemme, det bliver en smule mere afstressende, så vidt jeg har ladet mig høre. Ha’ nu en dejlig dag <3

   

2 kommentarer

 • Nadi

  Hej

  Super fed blog <3 Har lige et spørgsmål: Hvilket kamera bruger du?

  Mvh. Nadi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nadi,

   Tusind tak <3 Jeg har selv et Olympus kamera, men disse billeder er taget af en fotograf, der bruger et Canon <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

ASOS WANTS ∙GLITTER