OTHMAR JEWELLERY

FETISH

skaermbillede-2017-07-14-kl-09-15-48
Grey trenchcoat HERE / Lace bra HERE / Night mask HERE / Spiked waterbottle HERE / Nude bikini HERE / Yellow Tee HERE / Dress with dots HERE / White sneakers HEREskaermbillede-2017-07-14-kl-09-17-11
Striped tee HERE / Denimjacket HERE / White blazer HERE / Denim skirt HERE / White sweat HERE
skaermbillede-2017-07-14-kl-09-23-44For Love & Lemons bra HERE / Acne ombre shirt HERE / Taupe Yves Saint Laurent bag HERE / Green Yves Saint Laurent bag HERE


Godmorgen piger! Idag tænkte jeg, at I skulle se nogle af mine wanties, som efterhånden har hobet sig godt op. Det er sjovt hvordan jeg i perioder, virkelig ikke kan finde noget tøj jeg synes er sådan lige mig, eller for den sags skyld inspirerende og noget jeg har lyst til at købe. Andre perioder, som nu, kan jeg finde det overalt – i hvertfald online. Det har til gengæld været godt den seneste tid, for jeg har sparet en hel del tøjpenge på kontoen, men nu trænger jeg altså også til noget nyt synes jeg.

Alle ovenstående items, er nogle der har ligget som en fane i Safari og nu tænkte jeg, at I altså også måtte se dem! Som I måske husker, har jeg været lidt lun på YSL taskerne, jeg har endnu ikke besluttet mig helt for farve, model og størrelse, men tænker den skal være taupe, grå eller grøn – og måske nærmere taupe/grå, da det er to farver jeg oftest bærer og derfor vil have let ved at style.

De fine bh’er er fra det hypede og tildeles også pebret mærke, For Love & Lemons. De er begge SÅ flotte synes jeg! Udover de to, har jeg længe kigget på Isabel Marants fine gråmeleret trench-coat, der jo bare er perfekt til efteråret – man har vel lov at være på forkant ;-) Ligesom jeg er lun på de hvide sneaks fra Marant også.

Afsluttende, har jeg fundet nogle basics i denim og hvid, fra hhv. Rails, Acne og Designers Remix. Det er nogle god køb, da de bare holder og kan bruges året rundt nærmest. Som et lille ekstra, faldt jeg over de fineste silkenatbriller, der er foret af 100% velvet bomuld og fyldt med tørret lavendel – dem MÅ jeg altså have, til de lange flyveturer. Ligesom den grå vandflaske fra BKR er et musthave!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OTHMAR JEWELLERY