Nature Source - perfect lunch

Feels like vegas

DSC_550777
DSC_5582233
PicMonkey Collage
DSC_56055
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-05-16 kl. 11.38.53119148-8208_5Skærmbillede 2015-05-16 kl. 11.46.56
Hej piger <3 Øv vejr idag, er så glad for at jeg nåede at nyde den skønne sol igår, ellers havde jeg om nogen været små-irriteret, især nu hvor vejret de næste par dage, skulle blive lidt trist – det er jo lidt øv. Mine forældre rejser til London imorgen, så jeg skal passe vores små hunde – det bliver meget hyggeligt, særligt hvis jeg får besøg af søster og nogle veninder! Hihi, det kunne være hyggeligt :-)

På billederne, kan I se et sæt jeg er HELT vild med for tiden. Jeg har længe været på udkig efter det perfekte par jeans, hvilket er noget jeg synes er nærmest umuligt at finde. Der er altid en finger at sætte og jeg bliver nærmest aldrig tilfreds – kender i det? Derfor lever jeg normalt i et par sorte skinny jeans, leggins eller shorts med bikerboots og en tyk strik – men et par jeans, er bare en item alle burde eje, da de kan styles til nogle lækre og rå sæt – ligesom at de nærmest passer til alt.

Disse lækre biker-inspireret jeans, fandt jeg i G-STAR Lyngby, hvor jeg fik fantastisk betjening, til at finde den rigtige størrelse, model og længde. Faktisk var jeg overrasket hvor mange lækre jeans der var, og endte med at forlade butikken med 2 par, da jeg ikke kunne beslutte mig – hihi, det er hvad der sker. Det andet par skal I nok få at se snarest! I hvertfald er jeg så glad for disse, der lige nu er et af mine yndlings par og faktisk også mit eneste par jeans lige pt. Jeg er vild med biker-detaljerne og synes de er virkelig rå at sammensætte til mere feminine toppe og en masse smykker.

Den fine bluse er fra Ralph Lauren og jeg er så vild med den! Den er helt mørkeblå, og grundet det meget feminine snit og look, komplimenterer den virkelig de lækre jeans. Jeg har købt blusen over Nelly og har virkelig været glad for den! Den er desværre udsolgt lige pt, men krydser fingre for at den snart kommer på lager igen. Mine smykker er forresten, som altid fra Stars By P – er så vild med disse i rodineret sølv, de er så fint!Hvad synes I om outfittet? Vi skrives ved – kys!

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Nature Source - perfect lunch