PANZER

FEELS LIKE HOME

picmonkey-collage1 picmonkey-collage2 picmonkey-collage3 picmonkey-collage4 picmonkey-collage5 picmonkey-collage6 dsc_3021 dsc_3042 dsc_3044 dsc_3080 dsc_3087 dsc_3089
Hej piger! Jeg har brugt morgenen i min nye seng, åh gud hvor er den dog fantastisk!!! Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor glad jeg er for den. Den er bare alt hvad jeg nogensinde har ønsket mig i seng, stor, blød (uden at være for blød) høj og og bare vildt komfortabel og dejlig at ligge i. Udover det, er det en dobbeltseng som jeg også har savnet meget, da min lille halvandenmandsseng, jeg havde forinden, var liiige det mindste.

Udover det, har jeg så småt fået de sidste møbler ind og på plads og lejligheden er blevet et rigtigt hjem og har fået en eller anden form for helhed. Det er så rart at nå til bunds med de større projekter synes jeg, det er sådan noget, der stresser en i hverdagen og som bare giver så meget glæde og ro, når de endelig kommer på plads. Jeg har stadig små justeringer jeg vil lave, men det er kun min egen perfektionisme der ser det og er i øvrigt nogle ting, jeg kan gå og nusse med i den kommende tid, uden noget stress, da alt jo er som det skal være.

Jeg tænkte det var på tide med lidt inspirationsbilleder, som I både kan lade jer inspirere af, men også så I kan se det færdige resultat selvfølgelig. I må endelig sige til, hvis I vil høre hvad mærkerne på nogle af møblerne eller pynten er fra, der er så meget, så det er lidt uoverskueligt at lave en liste – hihi <3 Ha’ en skøn helligdag, vi skrives senere.

34 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PANZER