Lace Tiered Dress

Feeling sunkissed

IMG_1418 IMG_1449 IMG_1508 IMG_1510 IMG_1527 IMG_1533 IMG_1568 IMG_1572 IMG_1591 IMG_1596 IMG_1628
Hej piger! Åh hvor jeg dog drømmer mig afsted til varmen, synes virkelig vi er uheldige med sommervejret her i Danmark – forhåbentligt vender det snart og så får vi nogle hede uger, skal vi ikke krydse fingrer for det? Hihi, I need that sun!! Det er særligt, når jeg tjekker min Instagramfeed, hvor et hav af dem jeg følger, befinder sig i varmen, på en solbriks tæt ved vandet – gid det var mig! Her har I dog nogle solrige billeder, jeg fik taget igår af søde Anders, ved Charlottenlund Fort. Jeg har endnu engang, iført mig en fin Design By Lea kjole, denne gang dog i hvid og stylet den med en rå skindjakke og mine yndlings birkenstock sandaler.

Udover dette, har jeg mine nye Julie Abelstedt ringe på, som er helt igennem smukke! Jeg har efterhånden eget en del af hendes ringe og jeg er stadig lige så vild med dem, som jeg plejer at være. De er så gennemførte og af høj kvalitet og ser bare virkelig smukke ud på. I får mange flere billeder af dem, senere i dag forhåbentligt, så jeg vil gemme al min ros til senere. Vi skrives ved <3

THE LOOK
Dress: Design By Lea 
Jacket: MDK Leatherjacket
Shoes: Birkenstock
Jewellry: Abelstedt 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lace Tiered Dress