A unique found

February Musthaves

Skærmbillede 2015-02-01 kl. 18.51.13
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
image1xxlimage4xxlimage1xxl-1image4xxl-1image1xxl-2image4xxl-2image4xxl-3
Hello ladies! Hermed et par musthaves fra ASOS, som jeg går og længtes efter. Jeg elsker når alt udsalget er ovre, og de nye lækre varer kommer online – det giver et frisk pust og det er rart at se nogle nye style, nye farver og jeg glæder mig til at få en masse nye items ind i min gaderobe – har blandt andet lige bestilt denne fine bluse, fra Diesel hjem, er den ikke cool? Jeg er vild med den og glæder mig helt vildt til at modtage den!

Jeg har en masse lækre outfits klar til jer, i den kommende uge, da jeg har været gået lidt i stå på den front. Må ærligt indrømme og den seneste uge har været ret presset for mig og der har været mange ting, som jeg har skulle ordne, lektier der skal laves, samtidig med at jeg lige nu tager mit kørekort – som altså ikke ‘bare’ er sådan let ovre – det skal der også kæmpes for og bruges tid på. Jeg ser dog frem til denne uge, som byder på mere tid til bloggen også er det sidste uge inden min vinterferie – åh hvor jeg altså glæder mig! Hvilken af de ovenstående items er jeres yndlings?
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A unique found