White ruffle

FEBRUARY CALLS FOR NEW NELLY STYLES

picmonkey-collage8

Black bikerboots HERE / Glitter socks HERE and HERE

picmonkey-collage7
picmonkey-collage6 picmonkey-collage5

Hunkemøller matching nude set HERE / White lacebra HERE / Black lacebra HERE

picmonkey-collage3

Black leggins HERE / Printet leggins HERE

picmonkey-collage2

Shiny jacket HERE / Army pants HERE

picmonkey-collage
Grey shirt HERE / Black boots HERE / Printet dress HERE 
______________________________
Hello ladies! En ret så sen opdatering, i aften sågar fra fyn, da jeg er med Christoffer og hans familie til hans søde farmors, 80 års fødselsdag. Vi har haft en lang, men så hyggelig dag, jeg er dog helt bombet nu og måtte trække stikket og ligge mig i seng. Kender I det? Ugen har bare været så stressende, så nu havde jeg brug for at få sovet ud. Vi bor på Hindsgavl Slot, der er SÅ smukt og hyggeligt! Jeg skal nok opdaterer, jer med flere billeder så snart. Indtil nu, kan I se lidt previews på min Instagramprofil.

Jeg har dog fundet en masse fint fra Nelly, som jeg selv ikke kunne modstå. Udover de mange nye styles, man kan finde online nu, så er en del af deres jakker og acces. sat ned – har I set det?! Jeg har derfor blandet nogle nye styles, med nogle virkelig gode udsalgs-scoops, I bare måtte se. Selv har jeg klikket et par sneakers, den grå fine bluse og glimmersokkerne hjem – indtil videre da – hihi, nu må vi se om jeg kan undvære resten ;-) Sov rigtig dejligt, vi skrives ved imorgen <3

skaermbillede-2017-02-18-kl-18-03-54skaermbillede-2017-02-18-kl-18-01-05
1. White sneakers HERE / 2. Adidas sneakers HERE / 3. White strings HERE / 4. Black bomber HERE / 5. Pink bomber HERE / 6. Black biker boots HERE / 7. Black strings HERE / 8. Grey trenchcoat HERE / 9. Heeld boots HERE / 10. Black and white bomberjacket HERE 

 

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

White ruffle