HAIR UPDATE: GOING NATURAL

FAVORITE SPOTS IN COPENHAGEN

picmonkey-collage-kopi-3
PALÆO er altid en sikker vinder, hvad end man ønsker en mættende og sund morgenmad, eller en syndig tømmermands-burger, man kan have god samvittighed over. Jeg bliver aldrig træt af deres menukort og retter, de er så lækre og jeg altid, at jeg har lyst til noget derfra, ligesom deres cookies, der er SÅ lækre.

picmonkey-collage-kopi
Sticks n’ Sushi, kommer nok ikke som en overraskelse for nogen tænker jeg? ;-) Jeg elsker særligt deres salater, tuntatar og black-cod sticks. Det faktisk sjælendt jeg spiser sushi generelt, men når jeg virkelig skal forkæle mig selv, så er det her jeg helst vil hen <3 Hvilke er Jeres favoritter fra menukortet?
picmonkey-collage
GLO er et nyt madkoncept, der næsten lige er kommet til Danmark. I kan læse om den åbningsreception, jeg var til lige her. Jeg er så vild med maden, der er meget anderledes, men SÅ vildt lækker! Jeg har prøvet det meste fra menuen allerede, både under åbningsreceptionen, men også efterfølgende har jeg været der en del gange. Jeg elsker deres bland-selv salater, der er så overdrevet lækre! GLO ligger i Magasin Kgs. Nytorvs’ kælder, og de laver iøvrigt også de lækreste smoothies. 
picmonkey-collage-kopi-4
42RAW er også et sted, jeg besøger ofte. Jeg synes virkelig de formår at lave sund og mættende rawfood, som smager dejligt. Deres burger et nok det ultimative derfra, men jeg har også altid elsket deres cookies og varme drikke – det er et rigtigt hyggeligt kaffe- og frokoststed, men de serverer alt fra morgenmadbowler til burgere. 
picmonkey-collage-kopi-5
Her får I lige en lille blanding af 3 forskellige spisesteder, nemlig Skodsborg Fitness og Spa’s overdrevet velsmagende (og insta-venlige) palæomadder. Min søster og jeg var forbi, for et kort styke tid siden og smage dem, og det var virkelig ikke sidste gang, vi er forbi der. På billedet i midten, kan i se et hyggelig brunch-menu på Fars Dreng, de fleste af jer, nok er stødt på igennem Instagram  – det var virkelig også en god og meget gennemført madoplevelse, som heller ikke er sidste gang jeg besøger. Sidst men ikke mindst, er er en brunch-platte, fra Social Foodies på Strandvejen. Den er økologisk, meget hjemmelavet og helt vildt lækker!! Man kan virkelig smage kvaliteten og kærligheden, der er lagt i maden der synes jeg <3

picmonkey-collage-kopi-2
Afsluttende, synes jeg også Café Livingstone, skulle have lidt omtale. Jeg var der med min veninde Pernille, for lidt tid siden, for at spise brunch og det var helt vildt. Vi var her ude i de lækreste vafler, stegte æg, avocado og grape, samt friskpresset juices og champagne til morgenbuffeten ;-) mhhm, her skal jeg også snart tilbage!

Jeg håber I kunne bruge denne guide, jeg elsker selv at blive inspireret til nye spisesteder, da man ofte ender med at besøge det samme. Nu vil jeg smutte ind mod byen, vi skrives ved senere ladies <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HAIR UPDATE: GOING NATURAL