UNIVERSE OF ROSEMUNDE

Fashion online – go find your favourite outfit

Skærmbillede 2014-11-23 kl. 17.25.34
Blondetop: Zoey ・ Læderbukser: France ・ Armbånd m/ guldhjerter: Dansk Smykkekunst ・ Sølvarmbånd: Dansk Smykkekunst ・ Vinterjakke: Piezak ・ Støvler: AMUST ・ Halskæde: 2nd Day 


Dette sæt er SÅ lækkert! Et rigtigt vinteroutfit som jeg virkelig godt gad bære – er helt forelsket i støvlerne og vinterjakken, som jeg sagtnes kunne overveje denne vinter. Har I fundet vinterjakke til i år? Hele sættet er fra Starfashion.dk som forhandler lækre mærker som Rosemunde, Piezak og Munthe. Hos Starfashion er der fri fragt, 14 dages returret og 1-2 dages levering så det er dejlig nemt at bestille online hos dem, hvis man skulle falde for nogle af de lækre varer!

Jeg er også på julegavejagt nu, og eftersom jeg ved at min mor indimellem følger med her på bloggen, må jeg hellere lade hver med at røbe for meget – men det er en oplagt mulighed at finde gaver online, hvilket er noget jeg virkelig gør meget brug af <3

Hi lovelies! I just made a perfect outfit for this winter, I am so in love with in! You can find this amazing outfit online on Starfashion.dk were you can get inspired and find more items from brands like Piezak, Rosemunde and Munthe. Find it all online right here.
Untitled-1

4 kommentarer

 • P

  Hej,

  nu har jeg læst din blog i noget tid nu. Og jeg synes det er en fantastisk blog. Dog synes jeg altid, at de varer som du viser på bloggen er utrolig dyre. Jeg ved godt, at du måske får penge for at vise nogle ting fra nogle hjemmesider. Men kunne du måske begynde at vise nogle billigere ting også, som man kan købe og ikke kun ønske sig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej P,

   Tusind tak for din kommentar, er glad for at du tager dig tid til at skrive til mig. Jeg vil tænke over det fremover, men synes selv det meste er til rimeligt priser :-)

   God dag,
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej søde Caroline <3
  Vil du ikke lave nogle flere videoer? De er så inspirerende og hyggelige!

  Hilsen Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UNIVERSE OF ROSEMUNDE