“Faith … start where you are, and then take the next step.”

Mit nye fine fine skrivebord fra ILVA. Jeg er simpelhen så glad for det – før hen har jeg haft et sort, og senere en hvid lænestol. Jeg synes det skaber harmoni på mit værelse, og jeg kan ikke vente med at få det brugt, hele tiden ….

Hej søde piger,
Langt om længe kan i få mit nye skrivebord at se. Det er købt i ILVA og kostede 1.200 kr. Jeg har virkelig gået og drømt om det længe nu, og jeg er så-så-så glad for det. Det passer perfekt ind på mit værelse og står flot til alle mine andre møbler. Udover det er mine fine kasser kommet hjem, de er super fine og passer perfekt på et skrivebord. :-)

Senere vil jeg smutte ud og løbe en tur, og et smut ned i fitness. Imorgen har jeg ingen planer indtil videre. Måske kommer der ét indlæg mere senere med nogle træningstips, hvis ikke idag kommer det i morgen – hvor i forresten også venter jeg nogle flere interiør inspirationsbilledet, da jeg har været så heldig at låne ét af mine mors smukke møbler. Jeg håber i har haft en dejlig dag piger – 1000 kys og knus fra mig <3

8 kommentarer

 • Hvor er det lækkert smukke! Du har virkelig talent indenfor indretning. :-)Jeg er så forelsket i dit værelse. Jeg er vild med det hele, men kan specielt godt lide lanternen (hedder det ikke det?) fra Lisbeth Dahl, og de flotte kasser som du har stående. LOVE IT <3Kys og knus :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor sjovt! Købte præcis det samme skrivebord for en måneds tid siden. Du kommer til at blive så glad for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot! Må vi ikke få en mere romtur, på video igen? – For din værelse er bare så flot og inspirere mig meget! :-)Besøg meget gerne min blog, så bliver jeg glad!:-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Er kasserne også fra ILVA? Dit tapet er simpelthen så smukt – er helt vild med det! Ved du hvor det er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine ting du har på dit værelse Caroline, super god inspiration :-) Jeg vil også gerne vide hvor de fine æsker og det yndige tapet er fra, ville passe perfekt ind på mit værelse. Har også set i et af dine tidligere indlæg, at du lige har købt et super flot tæppe til kun 600 kroner, ved du hvor det er fra? :-) Mange spørgsmål på en gang, men det hele er jo så smukt, og virkelig inspirerende. Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EEEJ hvor er det bare flot, dit værelse! Bliver da helt misundelig ;) Hilsen Laurawww.denlilleblog-laura.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline :-)Hvor er de grålige kasser fra, de er nemlig super fine?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"I am a makeup junkie... Yves St. Laurent, Christian Dior, and anything else that looks good."