Baseball jacket: windy day

FAG AND FAB; go read this blog

NYNYNYNYNYfagandfabI kender ham nok alle, og han er altså SÅ cool! Er vild med Daniel! Udover at han er virkelig hjælpsom og sød, så har han inspireret mig på mange forskellige måder – herunder især at være tro mod sig selv, og aldrig rette sig ind efter andre, hvis det gør at man skal gå på krompomis med sine egne holdninger eller andet. Jeg har i løbet af mine seneste ungdomsår, ligesom alle andre, udviklet mig meget. Jeg har altid lært hjemmefra, at man skal stole på sig selv, og har haft modet – dog mødte jeg modgang 1 enkel gang, men kom videre og lærte SÅ meget af det.

Jeg havde en periode, hvor jeg hellere ville fade ind blandt andre, end at skille mig ud – dog ændrede dette sig, og nu er jeg 100% mig selv og kan stå inde for den jeg er, som jeg er stolt af at være. Det er et sted jeg har det godt, og som jeg tror vi alle før eller siden nok skal komme. Ville egentlig blot lige dele skønne Daniels blog med jer, som ikke kendte den i forvejen – trænger I til inspiration til efterårsgaderoben, eller måske bare et godt grin? Så er det virkelig bloggen i skal læse! Forresten er navnet Fag And Fab nyt, hvilket jeg også synes er så cool – hvad tænker I?

This guy is so cool! I love Daniel and his personality. He is behind the blog Fag And Fab which have just changed name – and I love the new name of the blog. Daniels blog have been a big inspiration for me, especially when it comes to personality and self-esteem. He inspires people to believe in themselves and to believe in that we are all good enough – and the most important thing is to be yourself, not anybody else! Just a little tip from me to you!
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Baseball jacket: windy day