GREEN PROTEIN SMOOTHIE

#faceitbabe Calling all babes

P1010221 P1010225
Hej pige! Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at teste Monkis nye makeup kollektion, som er kommet i butikkerne nu! Jeg er så begejstret for kollektionen og har været særlig vild med lipglossen, jeg har brugt lige siden jeg modtog den – den er i den fineste lyse farve og giver et nude look med et koral finish og undertone. Herudover er jeg glad for deres pencil-eyeliner, der er så let at påføre og som holder hele dagen – me like! Herudover har jeg modtaget en fin shimmer-stick, som er en flydende glimmer, der kan påføres som eyeliner – særlig god til byturer og andre festlige lejligheder.

Monki har ligeledes designet Pots Of Pure Glitter, som kan bruges både til øjnene og resten af kroppen – ligesom det kan kommes i håret. Jeg elsker glimmermakeup og at eksperimentere med det, da det kan gøres på et hav af forskellige måder. Vi skrives ved senere! God dag <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GREEN PROTEIN SMOOTHIE