Saturday is so good

Everyday needs

DSC_5431 DSC_5442
Hello girls <3 Endnu en opdatering herfra, inden jeg hopper i seng. Har helt glemt at vise Jer mine seneste (funktionelle) køb – det kan man vel godt kalde dem? Haha ;-) Mit nye computersleeve er jeg helt vild med, mønsteret også er det SÅ smart at der indeni er en slags opdeler, så man kan have dokumenter i form af papir, blyanter, kalender eller oplader til mobilen, som jeg altid har med – det er altså virkelig smart! Iphone sleevet er fra Day og koster 499 kr.

Den smukke blondebh er min all-time favorite fra Calvin Klein – den sidder perfekt! Har den også i hvid/creme og har været så glad for den, at jeg nu tillod mig at købe den i sort – og den er jo mindst ligeså smuk. Det mere vovede sæt undertøj er fra ASOS og er viiiirkelig lækkert, er helt forelsket i den – især trussen er intet mindre end fantastisk synes jeg.

De hyggelige sutsko, var en lille gave fra min mor, jeg fik af hende for leden. De er fra Ugg og er nok det blødeste jeg nogensinde har mærket – Jer der har haft eller har Ugg bamsesko ved hvad jeg snakker om. Man føler man går på en sky (og jeg overdriver altså ikke)! Jeg går forresten altid i sådanne sutsko hjemme, da jeg ikke ved noget værre end kolde fødder, og de er virkelig smarte at have stående ved sengen <3
Love-Caroline


Day computer sleeve • Calvin Klein bra • Asos underwear


 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Saturday is so good