IN MY BAG AND ON MY WISHLIST

EVERLASTING FLOWERS

picmonkey-collage picmonkey-collage2 3dsc_7503
Godmorgen piger! Ih, så er det altså imorgen!! Jeg kan slet ikke forstå at december måned er fløjet sådan afsted og at julen er ovre om et splitsekund – selvom det jo er nu den også for alvor er her. Jeg synes julen i år, har været helt anderledes end mine forrige år. Jeg tror det er en kombination mellem, at jeg har haft rygende travlt, ikke været i den vilde julestemning og så synes jeg bare der er noget anderledes. Jeg glæder mig dog helt vildt, til at julehygge med familien og mine nærmeste, de kommende dage – det er jo bare noget af det hyggeligste.

Jeg tænkte, at I i denne smukke tid, lige måtte se hvad jeg modtog fra Bloombox tidligere på ugen. Nemlig denne SMUKKE buket i den fineste lilla farve, som bare pynter i et hvert hjem. Min mor, søster og jeg, elsker virkelig disse buketter og måden at få dem på. I kan måske huske, jeg tidligere har vist jer denne overdådige buket? I kan finde meget mere info om konceptet her og bestille Jeres egen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IN MY BAG AND ON MY WISHLIST