NEW IN - ABERCROMBIE & FITCH SHORTS

Ethnochic Paris – an amazing white top, with some beautiful details

Endnu en nye lækker sag. Denne her søde bluse, kommer jeg til især at bruge til over bikinien med nogle shorts. Den ser super sød ud, og jeg har allerede haft den på, bare med et par jeans og en palliettop. Den er fra mærket Ethnochic Paris og kostede 499,-
Hej søde piger,
Så er jeg lige kommet hjem fra skole og jeg nyder simpelhen den gode vejr til det yderste. Det er bare noget helt andet, at vågne op af solens stråler end en kedelig regnvejrsdag hvor man allerede mens man ligger i sengen kan højere de hårde slag mod ruden. Jeg har de sidste to dage vågnet med et smil på læben, i det bedste humør – og når man så endda møder klokken 10, bliver det ikke skønnere.
Denne bluse købte jeg også i lørdags med alle de andre lækre sager, jeg har vist jeg en smule af. Den er super fin, og ser så flot ud, til et par jeans og en palliettop. Især til sommer, på sommerferie der hvor jeg nu ender, bliver det dejligt at kunne tage den over bikinien til et par shorts og ikke mindst en lækker brun kulør – fabelagtigt! :-) Jeg håber i nyder vejret ligeså meget som jeg selv, om lidt smutter jeg ned i byen og nyder en is med min søde mor!

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW IN - ABERCROMBIE & FITCH SHORTS