VITALITY

ESSENTIALS, MUSTHAVES AND WISHES

PicMonkey Collage
Hej piger! FØRST! Hvad synes I om mit nye layout/design på bloggen? Er det ikke blevet fint?! Jeg har læænge gået og ønsket mig en blog som jeg har den nu, hvilket jeg kan takke søde og dygtige Daniel for. Jeg synes den er mere overskuelig og inspirerende, men vigtigst er jo hvad I synes, so let me know! Er der nogle mangler, fejl eller irriterende features må I endelig råbe højt, så jeg kan lave om på det og få den mest optimale blog – lige nu er jeg dog så tilfreds og jeg kan love jer får at skrivelysten stiger, når layoutet er i orden.

Jeg er idag på min 2. juicedag, da jeg pt. tester Joe & The Juices City-Detox, som I snart kommer til at høre meget mere om. Og ja jeg er sulten, haha – men tanken om at jeg i overmorgen kan sætte tænderne i noget sprødt igen gør mig glad, det bliver dejligt. Jeg er dog en kæmpe juice-elsker, så lige pt. nyder jeg også de lækre juices hver dag. Før jeg smutter i seng, ville jeg vise jer nogle af de items jeg netop har klikket hjem fra ASOS (as usal er listen lang……) særlig blonde-bh’en tænkte jeg I ville synes om, da den jo minder HELT VILDT om denne, jeg selv ejer fra Victorias Secret – hvad siger I?

Black legginsLacebra ∙ White shirt/dressWhite tee ∙

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VITALITY