Closer than you've been

Englehud – Face & Wax

PicMonkey Collage P2280444 P2280442_2 P2280435 P2280416 P2280414 P2280406 P2280402 P2280390 P2280388 P2280385Hej piger <3 Jeg håber I alle har haft en dejlig start på weekenden – wee! Så rart med lidt fri og forhåbenligt nogle dage med godt vejr. Jeg har et lille tip, som jeg har glædet mig til at vise og fortælle jer mere om. Min smukke veninde, Susanne og jeg, var forleden forbi Englehud Face & Wax. Englehud er nogle af de dygtigste til hudpleje og voksbehandlinger, særligt med deres speciale i brazil wax.

Der findea alt fra ‘women’s treatmants’ som omfatter ansigts- og kropsbehandlinger samt farve af vipper og bryn. Ligeledes tilbyder Englehud women’s wax treatments‘ hvor det altså er muligt at få foretaget alt fra en brazil-wax, bikini-wax og alle andre steder, der skulle være uønskede hård. Jeg har altid været helt vild med at få vokset mine ben, da det gør at jeg slipper for at bruge tid på det, samt at resultatet bliver SÅ flot og holder helt vildt lang tid – hvilket er en kæmpe fordel, især her til den kommende sommertid.

Vores smukke behandler Mette, har listet nogle fordele op ved voksen:
– Hårene vokser ud bløde.
– Du undgår irritationsknopper fra shaving.
– Mængden af hår reduceres, helt op til 50% især ved gentagende behandlinger.
– Du er hårfri i mindst 14 dage.
– Du føler dig ren og sorineret.
– Igen stikkende stubbe, der kan klø.

Du får fantastisk service og klinikken er noget af det fineste. Jeg har vedhæftet lidt billeder derfra, så I kan se hvor fint det er. Vi fik den bedste service af Mette, der er udannet fitnessinstruktør, kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi samt hos frisør CPH west – der ligger altså erfaring og specialer bag, hvilket jeg synes er meget tiltalende.

Englehud fylder snart 2 år, det gør de d. 2 April og derfor har de været så så søde at tilbyde jer, mine kære læsere, 20% på jeres første behandling, der vil være helt valgfri, i hele marts og april måned. Alt I skal gøre, for at benytte jer af dette tilbud, er at sige mit navn, når I kommer til klinikken. <3

Jeg har været så tilfreds med mit resultat og skal have foretaget endnu en behandling før jeg rejser, her om 2 ugers tid – jeg er stadig tilfreds og føler mig helt ny-shavet konstant, hvilket er det bedste i verden. I kan læse meget mere online hos Englehud Face & Wax, deres facebookside eller følge dem på Instagram. I må endelig skrive hvis I har nogle spørgsmål – så skal både jeg og søde Mette være klar til at besvare dem bedst muligt! Ønsker jer en dejlig aften <3
Love

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Closer than you've been