AUTUMN OUTFIT - COZY AND FASHIONABLE

EN INSPIRERENDE, HYGGELIG OG GENNEMFØRT STIL

Goaften søde piger. Lige nu ligger jeg på sofaen og slapper af sammen med mine små hunde, så hyggeligt. Mine forældre er ude og spise, og jeg nyder faktisk lige nu, at være alene hjemme – da det simpelhen sker så sjælendt, mine forældre er oftes hjemme, da de arbejder hjemmefra, og lige pt. arbejder min søster ikke hver dag. Lige om lidt kommer der nogle ting til salg, inde på min salgsblog, og jeg linker til den, på facebook når der er blevet lagt noget op.
Lige før, lavede jer denne skønne collage, og ih hvor er jeg dog bare elsker ALLE billederne! De er så inspirerende, hyggelige og meget stilfulde – udover det er farverne fantastiske, længe leve jord farver. Imorgen tidlig kommer hele min spørgerunde op, del 2 – men da den endte med at vare 20 min, kunne jeg ikke oploade den hele, så i må se den i 3 forskellige klip. Jeg håber i har fået svar på det i ville, ellers så skriver i selvfølgelig bare. Håber i har haft en dejlig lørdag. Kys!

27 kommentarer

 • Anonymous

  Hvad koster blusen fra der indlæg under

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du ikke lave en makeup rutine videoOg hvilken taske bruger du til skole og sådan? Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De kalder mig Malle

  Eller hvad med at lave de indlæg du lover? At du har været på arbejde/ er sammen med Emilie og billeder fra Tumblr bliver virkelig trivielt i længden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De indlæg jeg lover kommer … Og de indlæg i foreslår skriver jeg ned, og laver når jeg synes der er behov og om det er relevant, kommer de måske.. Hvis ikke du kan lide de ting jeg blogger om, så lad hver med at følg med. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvilken læbepromade bruger du? Har virkelig brug for en ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline. Hvor er jeres vitrineskab fra ? Det i har i stuen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De kalder mig Malle

  Søde Caroline – det er jo ikke fordi jeg ikke kan li’ det du blogger om. Tværtimod. Jeg glæder mig til dine indlæg – du er jo rigtig sød til at blogge om hvad dine næste indlæg skal handle. Ofte kommer der hele indlæg, som kun omhandler hvad du snart vil blogge om. Og jeg glæder mig hver gang :-) Tag nu f.eks. Cypern og din blogging om outfitbilleder på stranden. Hold nu op, hvor jeg glædede mig til fine og inspirerende billeder. So far har jeg kun set en seng, en sko og noget sushi?? Hvis det kommer i et senere indlæg, så fred være med det. Men så kan jeg bare ikke se aktualiteten i det? Jeg mener, du er allerede begyndt på efterårsoutfit – smider du så lige et indlæg ind med lette sommerkjoler? Pointen er bare, at hvis du skriver om indlæg der kommer, så lav de indlæg – ellers så lad vær med at skriv, de kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var hellet ikke sådan ment søde selv – jeg ved godt jeg lover mange indlæg, men de kommer også, og jeg forsøger at lave alle de indlæg i ønsker- derfor vil jeg bare slå det fast at de nok skal komme allesammen. :-)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil give ”De kalder mig Malle” ret – intet hate!! elsker din blog :) men du skal også en gang i mellem kunne tage noget konstruktiv kritik til dig – det er sådan man bliver en god blogger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker collage :-) Hvilket program bruger du til at lave alle dine fine collager i? :-)http://cbaastrup.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline.Du skulle vel ikke vide hvor man kan købe denne flotte Marokkanske lampe der er på dette billed øverst i venstre hjørne???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi Kymberley, I came over from Leslie’s blog Trouver le Soleil. I saw a beautiful oval fmraed botanical on her post and she said she got it here. Your antique shop is divine, wish I closer to you I’d live in the place. Anwy)ay, I’m looking for a pair of oval fmraed prints/mirrors about 2 foot high (roughly) do you have any in stock??Many thanks,Sharon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cute idea, the tactile aporapch is a good way to do it. Some kids also like the feel of sandpaper letters .and I bet she would like the jello letters one makes with that jiggley yet firm jello recipe she could serve the boys letters and probably Sophie, too!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow Olin, I have been following your blog for a very long time, but I would never have guseesd you were Indonesian! Beautiful photos by the way. I was just back from Bali myself and I loved it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – Hi Linda. I’m so happy for you! What wonderful news that this was your best show ever. I so wish that we could’ve been there. We msiesd everyone. Can’t wait for Fall so we can visit with you and the others!Blessings Polly

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AUTUMN OUTFIT - COZY AND FASHIONABLE