GOT ME WEARING BLUE

Embellished Kimono and ripped shorts

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3
RIPPED SHORTS ∙ EMBLISSHED KIMONO ∙ BELT 

Hej piger! Så kom denne fine kimono endelig online på bloggen, jeg har været til en masse arrangementer de seneste dage, så har slet ikke haft tid til, at få jer opdateret her på bloggen. Jeg har heldigvis en dejlig lang weekend nu, hvor jeg i aften skal ud og spise med en veninde, skyde billeder imorgen og ellers få læst lidt op på mine kommende eksamenener, som vi netop har fået offentliggjort – de skriftlige i hvertfald. Jeg er i år, indtil videre, slet ikke nervøs for eksamenen, da jeg er sikker på at jeg nok skal komme godt igennem det hele. Jeg er derimod bare SÅ spændt! Vi skal op i alle vores A-fag skriftligt, hvilket hele tiden, har været drømme scenarier, for de fleste af os i min klasse – nu mangler vi kun at få afsløret vores 2 sidste mundlige eksamener, som jeg dog er ret spændt på!

Nok om min sidste skoletid, den kommer i nemlig til at høre meget mere om, det næste stykke tid. Jeg har nemlig glædet mig til at vise jer, min nye kimono, jeg bestilte hjem fra ASOS sidste uge – er den ikke bare fin? Den er meget marrokansk inspireret og jeg synes den er så smuk til mine ripped jeans, som jeg også fik hjem fra ASOS. Nu vil jeg hoppe ud og løbe en tur, hvad bruger I jeres weekend på? Kys

13 kommentarer

 • Camilla

  Hej Caroline
  Hvor er den smukke kryds-ring fra og dine fine sandaler? :)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvad str. har du kimonoen i?? Den er SÅ flot!!!! :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvad str. har du kimonoen i?? Den er SÅ flot!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er blusen fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thelin

  Hvor er den sorte fra du har inden under, og kan du evt lave et indlæg om gode steder at shoppe, både butikker og links? Jeg mangler virkelig inspiration til noget lækkert sommer tøj :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thelin

  Hvor er den sorte fra, og kunne du evt. lave et indlæg om gode steder at shoppe, både fysisk og online, jeg mangler virkelig noget lækkert til garderoben nu når sæsonen skifter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er ringen på din pegefinger fra?? Den er så fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GOT ME WEARING BLUE