Dreaming

Embelished bikini

DSC_8646
DSC_8638

DSC_8635Goooodmorning! Iih, idag har jeg sovet fantastisk – langt om længe, hihi. Dette skyldes måske 4 timers søvn fra torsdag til fredag og en smule køligere aften og nat. Igår viste Jeg et sneak peek på denne smukke bikini, som er fra mit yndlings mærke til bikinier, nemlig River Island. Alle mine yndlings bikinier er herfra, og de er altså bare SÅ fine og af virkelig god kvalitet, taget prisen i betragtning. Jeg fandt denne på Nelly til 398,- hvilket jeg virkelig synes er en god pris, til sådan en fin bikini med en masse sten. I kan finde bikinien online her.

Farven er virkelig lækker, og ja – er bare helt forelsket i den! Udover bikinien købte jeg også den fine oversized solhat, som ja – er meget oversized, men jeg synes faktisk det er rigtig fedt med sådan en stor solhat på ferien. Den er også fra River Island og kan findes her til 249,- Alt i alt blev jeg enig med mig selvom, at jeg bare måtte eje disse to ting, selvom jeg lige er kommet hjem fra ferie – hvem ved om man smutter afsted igen? ;-) hihi, kunne være fantastisk! Skriver senere <3
Love Caroline

2 kommentarer

 • Karen

  Hej Caoline,

  Sikke en fin bikini :-) . Jeg har selv overvejet at købe en anden bikini fra River Island. Kan du fortælle mig, hvilken UK størrelse du har købt din overdel og underdel i ?
  Hav en god aften :-)

  Mvh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karen :-)

   De laver også bare de fineste bikinier – elsker dem virkelig! Jeg har UK 8 i overdel og UK 6 i underdel <3

   Knus og i ligemåde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Dreaming