NIBU RUBBERBOOTS AND H&M SILKTOP

ELVIRA LACE ∙ LIMITED EDITION

custommade_elvira_blonde_top_sort_emilielilja custommade_elvira_leopard_top_hvid_emilielilja2
PicMonkey Collage
Hej piger! Må altså bare lige tippe jer om Costommade’s nye limited edition kollektion, som jeg desværre er blevet smask forelsket i. Jeg har altid elsket deres Elvira top, som er feminin, gennemført og kan bruges under strikbluser, med en dybere udskæring, lige så vel som de kan bruges som festtop. Det er virkelig den ultimative top og jeg elsker måden man kan style den til forskellige lejligheder. Jeg har selv ikke rigtig kunne vælge mellem dem, synes de er alle er fantastiske på hver sin vis, ligesom jeg godt vidste at jeg nok måtte nøjes med 1 til at starte med (det er dog mod min vilje!)

Jeg endte med den smukke røde, da jeg elsker den farve fortiden – er en smule addicted i den vinrøde farve og er sikker på dette bliver en favorit. Jeg er dog også vild med den helt sorte, der er 100% blonde – ligesom den blå også tiltrækker mig en smule. Åh altså! Hvilken er jeres favorit? Husk forresten at toppen kun er til at finde online og at der er et begrænset antal! Find dem lige her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NIBU RUBBERBOOTS AND H&M SILKTOP