KLINK K ∙ HØRSHOLM

ELLOS CHRISTMAS WANTIES

Untitled-1
CLICK TO SHOP
19-035036-923139-039739-0398
Godmorgen piger! Nu er det tid til at udfylde vores alle ønskelister, og jeg har derfor fundet nogle lækre items fra Ellos, der står meget højt på min liste. Den fine oversized-frakke, er et alletiders basicitem at have i skabet, da den passer til alt. Jeg er også vild med samme frakke, i en mere Isabel Marant-ish look, det er den terneden grå, sort og hvid mønstret – er den ikke også fin?

Odd Molly tunikaer har altid været et favorit item hos både min mor og jeg, de sidder så fint og kan altid styles med et par skindbukser. Jeg har faktisk lige bestilt en Odd Molly tunika hjem, som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer! Den kommer på bloggen meget snart <3

Overall jumpsuiten MÅ jeg bare eje, er den ikke bare hyggelig? Jeg er vild med den! Kan slet ikke forestille mig hvor dejligt det må være at iføre sig denne, en kold weekendmorgen. I need it badly!
Untitled-2CLICK TO SHOP
39-0399-160-6367_v028-132-300715-1683
Åh, I får set ikke masse til Kendell på bloggen, den seneste tid, var? Men hold op hvor jeg bare elsker hendes stil, hun er så classy og rå, hvilket også altid har været min favorit kombination. Hendes outfits er ofte meget simple, men alligevel tilføjer hun nogle lækre accessories, der giver outfittet et personligt præg. Hvad synes I om de mange itmes? Happy Christmas Shopping!

sponsoreret af Ellos

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

KLINK K ∙ HØRSHOLM