Keep the white dress on

ELISA DRESS ∙ SARA STORM

PicMonkey CollageGoodmorning girls! Jeg håber I alle har sovet dejligt – jeg har pakket flyttekasser lige fra morgenstund og skal i skole inden længe. Nu er det imorgen at min søster og jeg flytter ind i vores nye lejlighed, jeg har det så mærkeligt med det. Alt hvad jeg foretager mig hjemme, har jeg på det seneste værdsat mere. Ting jeg førhen var træt af og hadede, som fx at gå med hundene – det har aldrig været min no. 1 thing to-do-at-home, særligt ikke når det er koldt, men nu hvor jeg ved at jeg forlader det inden længe, værdsætter jeg en gåtur med mine skønne babyer.

Det sætter i hvertfald tingene lidt i perspektiv, og jeg glæder mig allerede til at komme på besøg hjemme igen – hvilket med sikkerhed kommer til at ske ofte i starten ;-) hihi! Dog er dét jeg glæder mig mest til lige nu, at flytte ind og falde på plads – det bliver bare så hyggeligt at bo med min søde søster og jeg glæder mig til at indrette og gøre det hyggeligt.

På billederne kan I se min fine nye kjole fra Sara Storm. Jeg er så forelsket i pasformen og så kan den styles som man ønsker og passer alle, da der er bindebælte ved brystet, som gør at man selv kan tilpasse den ens størrelse og figur. Kjolen hedder ELISA og kan findes online hos Sara Storm lige her. Hvad synes I om den – er den ikke elegant? <3 Vi skrives ved snart, KYS!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Keep the white dress on