Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

“Effortless elegance, for an untamed bohemian soul.” – Day Birger ét Mikkelsen

Hej søde piger,
Nu har jeg gjort mig klar, og vil om lidt sætte mig og lave nogle lektier. Jeg har haft en så dejlig weekend, kender i ikke de uger, hvor weekenderne bare er mere eftertragtet end andre? Det var lige sådan en jeg manglede. Så nu er jeg udhvilet og fuldstændig klar til en ny uge. :-)
I fredags da jeg kom hjem fra skole, gik jeg og nussede rundt på mit værelse og i resten af huset med min mor, og det endte ud i at jeg var så heldig, at den fine sølvpuf, som i ser på billedet, ind på mit værelse. Og jeg er så vild med den! Jeg synes den passer perfekt ind på mit værelse, og så er den jo nydelig at have stående. Det er altid dejligt med noget forandring!
Jeg fik også taget nogle billeder af dagens outfit, som består af mine så flotte FiveUnits jeans, som er så smarte, da de både kan bruges som højtaljet eller normalt, sort top fra Stella Nova og en pelsvest fra See U Soon, lækkert outfit efter min mening.
Hvad synes i om outfitet søde piger – og er der efterhånden noget i synes der mangler på min blog?

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!