BLACK CUTOUT BIKINI

EAT GREEN ∙ EAT BEANS

P1010005 P1010012
Hej igen piger! Jeg er fortiden, ved at ændrer nogle af mine spisevaner, eftersom jeg da jeg flyttede ud, endte med at spise ALT for meget takeway – ligesom jeg egentlig godt ved, jeg fik alt for lidt grønt. Oveni min flytning, havde jeg en stresset periode i mit liv, ikke nok med flytningen, synes jeg skolen, netop på det tidspunkt, var mere krævende end før. Jeg havde et deltidsarbejde samt bloggen og med min perfektionisme, blev det så svært for mig, at gøre tingene så godt, som jeg ønskede. Jeg havde hele tiden halve projekter i luften og følte aldrig jeg kunne slappe rigtigt af. De perioder, tror jeg vi alle kommer igennem før eller siden, men ens for de fleste af os, vil nok også være, at når det så engang kommer til mad – så bliver det altså ikke prioriteret ligeså højt som ellers.

Jeg vil ikke sige, at jeg som sådan spiste usundt, jeg spiste bare ikke rigtigt og måske heller ikke helt nok af de rigtige ting. Jeg husker tydligt dagen jeg flyttede på, hvor jeg var så stresset og min sukkertrang pludseligt meldte sig ved frokosttid. Istedet for at købe eller for den sags skyld lave noget mad, endte jeg med at tage 2 cookies fra 42RAW og det var det. Ikke særlig nærende, eller godt for kroppen at nøjes med det til frokost. Jeg endte med at tage en smule på, at mine dårlige spisevaner, hvor jeg ikke havde faste madtidspunkter og ofte sprang et måltid eller to over, for i stedet at spise to cookies.

Jeg har nu fået mine gamle og langt sundere madvaner tilbage, spiser alle mine måltider (og lidt mere til måske ;-)) får en masse grønt, en masse vand og generelt kan jeg mærke en anden velvære i kroppen, efter jeg tog det til eftertanke og min krop er ligeledes blevet sundere og slankere at se på. Altså var jeg faktisk et glimrende eksempel på, hvordan kroppen reagerer, når man ikke passer ordenligt på den og at det er SÅ vigtigt og nærer og spise efter vores behov.

Når, det var lidt tanker om mine tidligere og nuværende madvaner. Egentlig ville jeg bare dele én af mine fortiden yndlings opskrifter, nemlig disse bønne-fritter, som er nemme at lave og smager så lækkert! Egentlig er det bare en pose grønne bønner, olivenolie og salt der skal til. Bønnerne skal på en bageplade forklædt med bagepapir, vendes i olivenolie og toppes med salt eller andre krydderier. Herefter skal bønnerne i ovnen ved 200 grader i 30-40 min. Husk dog at se til bønnerne og vend dem løbende. Mhhm, de så lækre!!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLACK CUTOUT BIKINI