PERFECT FLORAL DRESSES

EASTER COMING UP

picmonkey-imagedsc_1889dsc_1878 dsc_1864
Ganni dress HERE / Pavement boots HERE / Raiine jacket HERE 
___________________________________
God aften, kære piger <3 Undskyld for den stille tid her på bloggen, det har været nogle super over-booket dage og så, har jeg haft en masse jeg har skulle nå. Jeg har dog selvfølgelig stadig, fået skudt nogle fine billeder, af gårdagens outfit, som jeg ikke snydes I skulle snydes for. Jeg havde min fine kjole på Ganni fra, der har indtaget en plads i min gaderobe, som en favorit-item. Jeg elsker den! Hertil har jeg en denimjakke fra Raiine og mine nye støvler fra Pavement, er de ikke bare cool? Jeg er helt tosset med dem og synes bare de er lige mig! Jeg har som jeg har nævnt det sidste stykke tid her på bloggen, ledt efter den helt rigtige bikerstøvle, der hverken blev for kedelig, for meget eller for rundt/spids i snuden – listen er lang ;-) Men disse, de opfylder altså alle mine krav!

Jeg har fundet dem hos Box N Female og synes de er helt normale i størrelsen <3 Hvad synes I om dem? Lige nu, kan I iøvrigt, sparer 15% hos Box N Female, ved at bruge rabatkoden: marburger. Vi skrives ved senere <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PERFECT FLORAL DRESSES