THE NERI DRESS

EAGLE OR VELVET?

picmonkey-collagepicmonkey-collage1 dsc_0303 dsc_0295 dsc_0290
Heels from River Island HERE / Tee from Noisy May HERE
__________________________
God aften <3 Jeg har endnu ikke fået vise jer, to af mine tidligere køb, som jeg er så glad for. Det er efterhånden længe siden, at jeg har købt et par stilletter, da jeg ikke synes, der har været nogle helt særligt – men wauw, da jeg så disse fine velour stilletter fra River Island. Jeg synes farven og selve stilletens mange detaljer, var så fine og feminine. Synes I ikke også de er fine? Udover disse, faldt jeg over en cool tee med et ørne-print på, som er fra Noisy May – jeg elsker, sådanne t-shirts, da de er super behagelige og kan syles med et par jeans eller en nederdel. Dem kan man bare ikke få nok af. <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE NERI DRESS