e.l.f Eyes, lips, face

e.l.f.

IMG_7096 IMG_7115Morning girls! Håber I har sovet fantastisk, det har jeg – dog er jeg igen tidligt oppe, det skal man altså virkelig vænne sig til. Nogle af jeg så måske mit indlæg om mine yndlings produkter fra e.l.f. – hvis ikke kan I finde det lige her. Jeg tænkte at det var en god idé, at ise Jer den fine lipgloss, som virkelig er min yndlings lige pt. Farven er SÅ fin og lever altså op til sit krav til at være glossy må man sige. Jeg er hverken til ‘overfarvede’ læber, eller helt naturlige – og dette er ifølge mig en god kombi. Farven er naturlig, fin lyserød også er den shiny og lækker – what more can I ask for?

I kan finde lipglossen online hos e.l.f. lige her. Min farve er forresten Bubblegum ;-) Jeg glæder mig til at vise Jer lækre outfitbilleder senere, I kan finde et lille preview på min Instagram lige her, hvis I altså ikke kan vente. Vi skrives <3
Love-Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

e.l.f Eyes, lips, face