Sushi at Stay Copenhagen

e.l.f Eyes, lips, face

DSC_0819 DSC_0824
Hej piger <3 Har helt glemt at vise Jer mine lækre produkter fra e.l.f. som mange af Jer nok i forvejen kender. Jeg har her samlet mine personlige favoritter, som jeg har glædet mig til at dele med Jer. E.l.f’s makeup er meget prisvenligt, og det vilde i det er, at produkterne faktisk er tildeles bedre end mange af de dyrere makeupproducenter. Jeg bliver tit spurgt ind til mine læber, og det sidste lange stykke tid, har jeg udelukkende brugt:

e.l.f. Shimmer Lip Gloss, som efterlader læberne med et naturligt shiny, glitter look. Jeg er vild med det, da det stadig ser naturligt ud. Jeg har farven inspire, som er super fin!

e.l.f. Hypershine Gloss, har været perfekt til når jeg har skulle i byen, og alting liiige skulle være en tand vildere. Her for du sparkeling lips for alle pengene, også er den virkelig nem at påføre. Jeg har farven Bubblegum.

e.l.f. Super Glossy Lip Shine, har fungeret lidt som et ‘daily essential’ for mig. Jeg har haft den med mig på farten hver dag, da den er perfekt. Udover dette har jeg kunne bruge den ved poolen på min ferie, da den indeholder SPF15 – og det er så vigtigt at beskytte sine læber også. Jeg har farven Watermelon.

Udover de mange lip glosses, har jeg også den fineste ‘Baked Eyeshadow‘ som giver de smukkeste øjne. Min har farven #D30 (Bark) og den har en farve allá den som du finder i Naked 2 Paletten, som vi jo alle kender. Det er en blanding mellem grå og brun ifølge mig, hvilket gør den meget anvendelig. Udover dette er der en snert af lilla i, faktisk sådan doushed lilla – det er SÅ fint!

Sidst men ikke mindst er der min fine ‘Baked Blush‘ som er i farven Peachy Cheeky. Den er så smuk, og jeg bruger faktisk altid mine blush som highlighter og indimellem som øjenskygge, det er også super fint! Denne blush giver en fin og naturlig glød.

Hvilket item ville I allerhelst eje? Ha’ en skøn dag <3
Love-Caroline

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sushi at Stay Copenhagen