MUCH MORE

DYRBERG/KERN

P1010790 P1010794
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-04-19 kl. 17.50.55
Hej piger! Hermed en opdatering midt i min hovedrengøring her hjemme (som jeg ikke nåede forleden, grundet mine slemme tømmermænd) hihi, det skal der også være plads til! Jeg har idag også haft besøg af en hav af teknikere, og har nu endelig fået skiftet min kogeplade ud – yay, noget jeg virkelig har set frem til ;-) Hvilke prioriteringer jeg efterhånden gør mig nu, det må jeg kalde voksenlivet, eller noget i den dur.

Om ikke andet, har jeg helt glemt at vise jer én af mine fødselsdagsgaver, som jeg fik af min skønne veninde, Maria. Det var denne helt igennem smukke ring fra Dyrberg Kern som jeg ikke kan få nok af. Jeg har længe gået og kigget efter den, så er glad for at den er min nu – langt om længe. Smykker har altid været noget jeg sjælendt selv køber, dette skyldes at jeg elsker at have minder bundet i dem – som jeg har i stort set alle mine smykker. Dét at der er en historie i dem, synes jeg er hyggeligt og gør det særligt at have dem på. Har I nogle særlige historier bag jeres smykker? Følg med på bloggen senere – kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MUCH MORE