ASK ME ∙ SOMETHING YOU WANNA KNOW?

DU∙COEUR scented candle

P7120241 P7120244Godaften smukke piger! Hvis ikke i allerede er bekendt med min addiction til duftlys, duftpinde og roomsprays. Der er dog en balance i hvornår en duft bliver for gennemtrængende og kraftig, som er vigtig. Jeg er også selv mest til milde, rene og ‘lette’ dufte der ikke fylder hele rummet og som blot giver en snært af noget lækkert.

DU∙COEUR laver de lækreste dufte, jeg har prøvet mange af deres duftlys efterhånden og har altid elsket dem. Fortiden er det varianten med white-tea og ginger der er min yndlings, den er ren og meget sommerlig. I kan finde DU∙COEUR’s onlineside lige her eller købe samme duftlys som jeg har, til 99,- (psssttt!! det er sat ned lige her) har I nogle yndlings duftlys, og er det noget i benytter jer af?

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ASK ME ∙ SOMETHING YOU WANNA KNOW?