It's sunday! Healthy Wafles

Drunk in inspiration

DSC_2096 DSC_2101 DSC_2102 DSC_2115 DSC_2119 DSC_2122 DSC_2140 DSC_2145 DSC_2151 DSC_2157Hej sødeste piger :-) Sikke et hyggeligt vejr idag, sådan skulle det bare have været i december i stedet – men det er jo meget hyggeligt. Jeg får sådan lyst til at stå på ski når det sner, det er helt vildt – det savner jeg virkelig meget. Nu er der kun 24 dage tilbage, før jeg rejser til Bali, glæder mig så meget <3 Tog lidt billeder fra mit værelse tideligere idag, da jeg igen har rykket lidt rundt – elsker virkelig forandring, det gælder mange forskellige ting. Jeg får en helt ny energi og bliver mere inspireret :-) Har forresten også købt den smukkeste top, som jeg glæder mig til at vise Jer – måske når jeg det senere <3
Love Caroline

 

36 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

It's sunday! Healthy Wafles