oh so printed

DRESSES FOR NEW YEARS EVE

picmonkey-collage4Glitter dress HERE picmonkey-collage3
Black open back dress HERE / Blue glitter dress HERE
picmonkey-collage
Nude bodycon dress HERE / Glitter dress HEREpicmonkey-collage2
Black maxi-dress HERE / Black simple dress HERE


Godmorgen piger! Nu nærmer nytårsaften sig og hold op, hvor skal man være hurtigt ude, når det kommer til at finde den helt rigtige nytårskjole. Jeg er altid ude, i sidste øjeblik, men i år, håber jeg at kunne finde den meget snart, så jeg ikke skal bekymre mig om det. Jeg har fundet 5 kjoler fra Nelly her, som er mine absolut yndlings! De er alle fine på hver sin måde, den koral-røde kjole, synes jeg er SÅ yndig og julet, samtidig med at jeg er sikker på, den også er fin om sommeren.

Den lille sorte kjole, med åben ryg, er en sikker vinder, man nok aldrig går helt galt i byen med – den er meget egnet til nytår og er festlig i sig selv. Den blå glitrende kjole, er meget smuk og elegant, den har et andet udtryk med det enkle look og de tynde stropper, som jeg også er ret vild med. Jeg fandt også en fin nude kjole, med åben ryg og draperet effekt ved lænden, som gør den ekstra flatterende. Herudover er den mønstrede glitter-kjole jo så fin! Den tror jeg næsten jeg bestiller med ligemeget hvad, da jeg virkelig har kastet min kærlighed på den.

Afsluttende, synes jeg en sort lang kjole, skulle være med, da den jo er perfekt til nytåret. Jeg har desværre aldrig været helt glad for de lange kjoler, ved ikke helt hvorfor, tror ofte det bunder i, at jeg føler mig over-dressed, men denne synes jeg er SÅ fin! Herudover, synes jeg også I skulle have en mere enkel og underspillet kjole, som er denne sorte med flæse ærmer, jeg er ret vild med. Har I fundet Jeres nytårskjole endnu? Og hvilken af de ovenstående, er Jeres yndlings? Vi skrives senere ladies!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

oh so printed