Find me strolling in Beverly

Dresses Copenhagen

PicMonkey Collage P8050501Hej piger! Nogle af jer, har måske allerede set et lille preview af denne little black dress, via Instagram? Hvis ikke er det en fantastisk smuk kjole fra DresseS Copenhagen, som jeg bar forleden aften, da min søster og jeg tog ud i L.A. Når vejret er meget varmt, hader jeg at have tætsiddende kjoler på normalt, det er dog helt anderledes med denne. Den er så blød at have på, tynd i stoffet og sidder virkelig flot.

Jeg bar den uden bh, da stoffet gør at man kan det uden problemer, hvilket er et ekstra plus ;-) Ryggen er som I kan se, simpelhen så fin! I kan finde den online til 399,- lige her. Vi har spist i byen idag, for at have en rolig aften, imorgen er vores sidste dag, så den går vi stadig og planlægger hvad skal bruges på. Så mærkeligt at der allerede er gået 2 uger, tiden flyver afsted, men glæder mig nu også til at komme hjem til mine nærmeste – åh hvor har jeg mange derhjemme jeg savner, bliver så rart <3 Jeg håber I får en dejlig dag, stay tuned på bloggen, har planlagt endnu et indlæg til jer. Kys!

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Find me strolling in Beverly