mk - maybritt krewald

Dress with cut out

PicMonkey Collage3Helloo lovelies! Ih hvor kan man alså ikke andet end at blive SÅ glad i dette vejr, elsker det så højt! At vågne op til solskin, er den bedste følelse, så kan dagen altså ikke starte dårligt ud. Igår tilbragte jeg en ligeså skøn og varm solskinsdag på bryggen, med min skønne veninde Christina, vi solede og hyggede hele dagen på bryggen hvor der var virkelig mange mennesker, men en fantastisk stemning. Derefter tog vi ind til Fisketorvet, og kiggede lidt. Om aftenen tog jeg hjem til min dejlige søster, og vi tog sammen til Hilton Hotel hvor vi skulle til intimkoncert med Burhan G.

Det var viiirkelig en fantastisk koncert, hvor vi fik den lækreste 3-retters menu og kunne lytte til skønne Burhan G, som synger fantastisk og er ret så lækker! Det var en gave fra vores forældre, og det var en fantastisk og unik oplevelse som jeg er så taknemmelig for at have oplevet – tusind tak til mine forældre for det <3 Jeg har samlet en collage fra dagen igår, både fra Bryggen og koncerten. Er I ude og nyde vejret idag? Forresten så se lige engang den smukke kjole, på de første billeder – er den ikke fantastisk? Jeg glæder mig SÅ meget til at iføre mig den til mine kommende byturer, er vild med at de har givet den en så flot form – bemærk dog at jeg har sat ‘stropperne’ forkert, da de ikke skal side ved halsen, men på skulderene (lidt svært at forklare, men I kan se hvordan på ASOS’s billede af kjolen, som I finder lige her – I skal skynde Jer, da der står ‘low in stock’ og den er sat ned samtidig) Håber I får en skøn solskinsdag!
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

PicMonkey Collage4

 

8 kommentarer

 • Helena

  Sikke en smuk kjole :-)
  Vil lige spørge om hvilke kunstige øjenvipper du bruger?
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Synes kjolen ser bedre ud på dig end modellen, den sidder efter min mening pænere rundt om halsen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Hej igen Caroline <3
  Jeg sidder lige og læser din blog, jeg synes det er mange gang du skriver "det glæder jeg mig til at vise eller fortælle mere om" men man for aldrig mere at vide om det.
  Hvad med den der musik video? Får vi snart noget at vide? Det lyder vildt spænede!
  Men ellers elsker jeg din blog. knus<33 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

mk - maybritt krewald