SUNDAY SPRINGS

DRESS FOR SUCESS

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage4
SHOP THE LOOK
Skærmbillede 2016-09-19 kl. 09.30.45D-Xel - nederdel sort Mitzi
Godmorgen piger! Idag skal jeg ind til søde Maja i butik Notre på Frederiksberg, som efterhånden er et stykke tid siden jeg besøgte sidst. I kommer til at høre mere om dette besøg på bloggen snart <3 Udover dette, skal jeg ind og have fjernet noget af min tatovering! Og ja! I hørte rigtigt, den tatovering jeg næsten lige har fået lavet, har jeg fortrudt en smule – i hvertfald de bogstaver jeg fik lavet, åh typisk mig – er det noget I vil høre om ift. processen, så skriv endelig i kommentarfeltet. Ellers står dagen på nogle møder, jeg skal have sendt en masse pakker, da I har købt en masse af mit tøj via min Tictail.

Før jeg hopper i bad, ville jeg lige vise jer, dette lækre sæt jeg bar igår. Jeg har min nye sarte lyserøde, ruskinds-lignende jakke fra DressForSucess på, som jeg er ret vild med! Jeg synes pasformen er virkelig lækker, og de rå kanter på jakken er så cool. Den er perfekt at have ud over et basic outfit, som jeg bærer på ovenstående billeder, da den tilføjer outfittet noget mere spil. I kan finde og købe jakken i flere farver via DressForSucces Facebookside lige her. 

4 kommentarer

 • Caroline

  Øv hvor ærgerligt! Hvilke bogstaver er det da?? Og hvor meget skal du give for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er de 4 bogstaver jeg har på foden, som et led til min ankelkæde. Og ja, super ærgerligt! Jeg giver 699 kr pr. gang <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Caroline! <3 synes det ville være super spændende hvis du lavede et indlæg omkring det, at du får fjernet noget af din tattoo. Jeg står nemlig selv i samme situation, hahah. Men derudover ville det også være fedt med et indlæg omkring din tattoo – sådan hvorfor du har fået den lavet, hvad den betyder (og måske også hvorfor noget af den skal fjernes??)
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SUNDAY SPRINGS