Go outside to the eastside

Dreaming and casual luxury

P6130081 P6130086 P6130091 P6130096 P6130101 P6130105Hej søde piger <3 Kan I se forandringer på bloggen? Hihi, jeg var nemlig forbi søde Daniel, inde hos Bloggers Delight og nu er der sket nogle små forbedringer, som giver mig en hel ny skrivelyst. Min header er blevet lavet om, Daniel er jo så dygtigt og jeg synes bloggen er blevet mere overskuelig og enkel – det er så dejligt.

Lige om lidt vil tage mod Lyngby, jeg skal lave noget eksamensprojekt færdigt med min gruppe, da vi skal op i den mundtlige eksamenen imorgen – er rigtig spændt, men glæder mig samtidig til at få det overstået og krydser selvfølgelig fingre for en høj karrakter. Hvordan står det til med jeres prøver? Jeg håber det går godt for jer alle!

På billederne kan I se nogle små sneak-peeks på interiør billeder der snart vil komme meget mere af på bloggen, men tænkte jeg lige ville udskyde dem lidt, da jeg venter den smukkeste lampe, der gerne skulle ankomme idag – åh hvor skal I glæde jer til at se den, den er så smuk! Håber I får en dejlig dag – følg med på bloggen senere <3

 

6 kommentarer

 • Mia

  Hvornår bliver din video lagt på bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dkn

  Hej Caroline,
  Krydser fingre for i morgen
  Din vest der ses på billedet.. Hvor er den fra? Og hvis nu, hviiiiiiis nu, du vil sælge den, så sig endelig til, vil nærmest betale hvad som helst
  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du :-) Tusind tak, håber også det kommer til at gå godt! Pelsen er fra Julie Fagerholt, Heartmade og jeg sælger den desværre ikke pt, men kan vende tilbage til dig, hvis jeg en dag gør :-)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Pedersen

  Hvor har du købt krusne henne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Go outside to the eastside